Shift Happens

Як кажуть налетіло, нахлинуло, приплило, підійшло …

Ну як так можна???

slide-1-728

Давніше я писав на подобі цього топіка – S.H. a.k.a. Г.С. Цього разу захотілось знову.

Як так можна включити комп і усвідомити що 220 вольт не дорівнює 220 Вольт, і напруги мало для роботи компа, і або чорний екран або десь в процесі загрузки комп висить тупо.

Ви спитаєте а де ж твій ББЖ/UPS, А я вам скажу:
Як так можна навернути щоб ББЖ навернув свою батарею в самий не потрібний момент?

Як так можна попасти коли тобі дуже треба інтернету а він бере і пропадає, і то так нагло.

Як так можна взяти один телефон а другий забути, і на той що забули якось почали активно видзвонювати люди, які до того моменту давно не дзвонили.

Як так можна прийти на роботу в 10 ранку, на обід піти в 18:00 а додому з роботи піти біля 1 ночі вже наступного дня.

Як так можна вийти з дому, пройти відстань до роботи, зайти в будівлю, і коли перед носом двері, усвідомити що ти забув перепустку вдома.
І як можна втриматись не нервуватись, коли вертаєшся додому, і по дорозі згадуєш всі тобі відомі матюки.

Як можна зрозуміти таку поведінку, підключаєшся до когось по team viewer і в тебе пропадає інтернет.

Як можна так нагло дропати всі збережені таби, і не мати інструменту збереження сесії. Буває і в хромі і в фоксі. І коли буває, це для мене кінець 99% світу.

Як можна так жити коли магнітний фон від кошелька з магнітом 4000 мкТ а від телефона 200-500 мкТ. Просто в кімнаті коливається від 30 до 50 мкТ.

Як можна терпіти таке неподобство, що коли ти  в русі, спішиш, то твій телефон саме в цей момент страшно висне і глючить.

Як можна витерпіти, коли ти тайпаєш текст в фейсбуці, і текст пишеться довше ніж ти думаєш, що аж чай можна зготувати чай і вернутись, а текст ще по інерції слимака пишеться собі по буквичці. І куди діти то здивування, коли ти усвідомлюєш що вірус який вшився в браузер, висилав стопіцоот реквестів кудись там на москальскі сервери. деталі про вірус в мене на іншому блозі.

Як можна так жити, коли проблеми стаються саме тоді коли їх не треба. Так, не тому що ти не очікуєш, а саме тоді коли знаєш що статись може все, але ти не хочеш і тобі того 100% зараз не треба. Під поняттям треба, маю на увазі допустимий діапазон часу, коли людина може вирішити ту проблему, а не нуль часу.

Як можна це усвідомлювати, коли щось треба, то його нема під руками, і як би ти не шукав, все одно не найдеш зараз. І тільки час пройде, і воно десь вигулькне.

 

 Мерфі, Мерфі на кого ти мене покинув  …

 

Цьому всьому є оптимістично-реалістична відповідь:

keep-calm-and-shift-happens-2

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.